Puteți câștiga două cutii de Hepro și o cutie de Hepronat ca premiu la concursul Naturastim pe Facebook. Pentru a participa trebuie doar să distribuiți pe wall-unui prieten până la data de 18 Iulie ora 14:00 următoarea imagine: http://tinyurl.com/concurs-iunie-produse-naturist.

Dacă doriți să fiți primii care află noutățile noastre dați-ne un like la pagina:
http://www.fb.com/naturastim.

Produsele pe care vi le oferim ca premiu sunt Hepro și Hepronat.

HEPRO îmbină cu succes valenţele terapeutice ale pulberii de Naturastim cu cele ale mierii de albine reușind să acopere o plajă vastă de patologii, începând cu banala astenie și terminând cu registrul grav al bolilor ameniţătoare de viaţă. Hepro este recomandat ca un puternic hepatoprotector, imunomodulator, antiinflamator, antihipertensiv, neurostimulator. De asemenea s-a demonstrat că are efecte dovedite în creşterea potenţei sexuale și încetinește procesul de îmbătrânire.
Pentru mai multe detalii și modul de administrare vizitați pagina: https://naturastim.com/product/naturastim-hepro/.

HEPRONAT este un complex natural de minerale și vitamine.

Principalele valențe terapeutice:

  • Întărește sistemul imunitar;
  • Regenerator a celulelor hepatice;
  • Previne îmbătrânirea prematură și ridarea tenului;
  • Important factor antistres;
  • Îmbunătăţește parametrii metabolici și susţine efortul fizic prelungit;
  • Stimulator al fertilităţii.

Pentru mai multe detalii și modul de administrare vizitați pagina: https://naturastim.com/product/naturastim-hepro/.

Toate produsele Naturastim sunt produse 100% naturale, produse în România și recomandate unei palete largi de afecțiuni. Naturastim este un complex mineral de mare puritate, biologic activ, extras din plante recoltate din zone geografice nepoluate, în principal din judeţele Maramureş şi Satu Mare.

Ca adjuvant alimentar, are ca efect principal întărirea semnificativă a sistemului imunitar, stimularea funcţionării la parametrii biologici optimi a glandelor cu secreţie internă, blocarea unor procese de formare a radicalilor liberi.
Fără a provoca efecte secundare negative, folosire sistematică a produsului Naturastim, asigură menţinerea echilibrelor fiziologice fundamentale din organismele vii, în limitele optime cerute de metabolismul general.

Descoperiți mai multe (inclusiv testimoniale și tabelul cu afecțiuni în care este recomandată utilizarea Naturastim) pe: www.naturastim.com.

Încearcați produsele noastre

Formulă inovatoare, 100% naturală, pentru sănătate și vitalitate.

Comandați produse