Testimoniale

“Naturastim lungește viața”

De 5 ani sufăr de o problemă la ficat ce a început cu hepatită, manifestându-se cu somnolență pronunțată și dureri în partea dreaptă. Acum 3 ani am fost diagnosticat cu cancer la ficat și am suferit o operație grea la segmentul 5. După această operație am început să iau Naturastim. În afară de medicamentele prescrise de doctor am început tratamentul cu Naturastim Sol, ture de câte 20, câte una zilnic și Naturastim Hepro. Borcănașul de Naturastim Hepro îl iau și azi. Am respectat cu strictețe recomandările și am urmat regulile ambelor tratamente. Somnul de amiază de la 1 la 3 și odihna la pat sunt obligatorii. Am luat mesele la ore fixe, am eliminat carnea și grăsimile, inclusiv laptele. La început am luat Sol de două de trei ori pe săptămână, iar apoi am accelerat doza. La 6 luni de când am început terapia cu Naturastim viremia era indetectabilă. Oncologul meu a rămas surprins dar în același timp sceptic. Vă spun, mi-am recăpătat tonusul fizic și psihic. S-a dovedit eficace și la corp și la organism și la toate.

Pot spune că sunt un bolnav fericit. Îmi doresc ca domnul Mureșan să ajute cât mai mulți bolnavi, așa cum m-a ajutat pe mine. Doresc să spun că tratamentul ăsta e eficace și s-a dovedit întru totul spre binele meu. E o minune de la Dumnezeu dar minunile de la Dumnezeu se fac și cu acordul nostru. Am crezut, am căzut jos, jos de tot, dar am crezut.

Toate vin de la Dumnezeu, inclusiv șansa de a descoperi Naturastim. Eu sunt foarte mulțumit. Miracolele le creează Dumnezeu cu ajutorul și prin intermediul oamenilor. Vreau să îi mulțumesc domnului Mureșan că mi-a dat ocazia să fiu mărturia vie că Naturastim funcționează. Apreciez corectitudinea lui față de pacienți, că asta suntem până la urmă. Naturastim lungește viața. Îl recomand tuturor celor care au probleme dar și celor fără complicații.

“Naturastim este o șansă pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale ficatului.”

Am fost diagnosticată cu hepatită cronică cu virus C. Am urmat tratamentul recomandat în acest caz cu interferon și am resimțit, din păcate, majoritatea reacțiilor adverse, extrem de dure, specificie medicamentelor de sinteză: am suferit de la scăderea considerabilă în greutate, vărsături, greață, până la pierderea părului și a dinților. Într-una din vizitele la spital am cunoscut un pacient care urmase un tratament alternativ, acesta mi-a vorbit despre Naturastim și efectele lui dovedite.

Nu mi-a venit să cred că după 5 săptămâni de la începerea tratamentului cu Naturastim Hepro și Sol efectele au început să se facă simțite, mi-am refăcut analizele și am rămas surprinsă de cât de bine mă simțeam. După 6 luni de la începerea terapiei mi-am refăcut analizele și am rămas uimită de rezultatele analizelor: viremia scăzuse de la 13 700 000 la 3 000 000 în doar șase luni de la începerea tratamentului cu Naturastim. Mi-a trecut inclusiv durerea din partea dreaptă.

Nu i-aș spune vindecat, în mod evident, dar a avut un efect de ameliorare a sănătății considerabil. După terapia naturistă alternativă cu Naturastim Hepro și SOL efectele adverse ale tratamentului anterior cu medicamente de sinteză au fost totalmente estompate.

Majoritatea doctorilor sunt reticenți și nici nu vor să audă de remedii naturiste, dar felul în care m-am simțit după e tot ce contează.
În 5 ianuarie anul acesta m-am prezentat pentru o ecografie abdominală iar doctorul curant mi-a confirmat că am un ficat sănătos. Doamna doctor mi-a spus că ecografia a relevat un ficat perfect sănătos, dacă nu mi-ar fi cunoscut istoria medicală nu ar fi bănuit că sufăr de o afecțiune hepatică.
Dincolo de suferința fizică la care suntem supuși din cauza afecțiunilor hepatice mai există și stigmatul din partea societății. Pot spune că terapia cu Naturastim m-a ajutat inclusiv din punct de vedere psihic.

Consider că Naturastim este o șansă pentru persoanele care suferă de afecțiuni ale ficatului. Vorbesc din proprie experiență când spun că este un produs natural fără efecte nocive, un remediu naturist fără efecte secundare.

“Mi-am recăpătat pofta de viață și energia.”

În 2010 am fost diagnosticată cu hepatită virală de tip B. Mă simțeam foarte obosită și suptă de energie.

La îndrumarea unui medic naturist am urmat un tratament în 3 etape cu Naturastim Sol și Naturastim Hepro. În prima etapă am luat timp de 5 zile câte o linguriță de Naturastim Hepro dimineața. Am urmat în continuare un tratament cu soluția Naturastim Sol timp de 15 zile, de 2 ori pe săptămână. În urma tratamentului mi-am recăpătat vigoarea, forța. Efectele au fost benefice atât la nivel fizic cât și la nivel psihic. La refacerea analizelor în februarie 2012 valorile și funcțiile hepatice au revenit la cote normale. Iau în continuare Naturastim Hepro și mă simt minunat. Îl recomand atât bolnavilor, așa cum sunt eu dar și oamenilor sănătoși, ca ajutor. Pentru mine chiar a funcționat. Orice am luat nu m-am simțit la fel de bine ca după Naturastim. Mi-am recăpătat pofta de viață și energia.

“Produs românesc ce merită toată atenția!

“Naturastim Hepro este un produs românesc ce merită toată atenția. Efecte pozitive pentru ficat, dovedite! Recomand cu dragă inimă! Mulțumesc Naturastim!”

Încearcați produsele noastre

Formulă inovatoare, 100% naturală, pentru sănătate și vitalitate.

Comandați produse