Puteți câștiga un tratament complet de imunizare marca Naturastim participând la concursul organizat pe pagina noastră de Facebook: http://tinyurl.com/9u49vpd. Tratamentul constă în 4 cutii de Naturastim Sol.

Naturastim Sol este un produs 100% natural recomandat ca un puternic imunomodulator, hepatoprotector și antistres.

Toate produsele Naturastim sunt produse 100% naturaleproduse în România și recomandate unei palete largi de afecțiuni. Naturastim este un complex mineral de mare puritate, biologic activ, extras din plante recoltate din zone geografice nepoluate, în principal din judeţele Maramureş şi Satu Mare.

Ca adjuvant alimentar, are ca efect principal întărirea semnificativă a sistemului imunitar, stimularea funcţionării la parametrii biologici optimi a glandelor cu secreţie internă, blocarea unor procese de formare a radicalilor liberi. Fără a provoca efecte secundare negative, folosire sistematică a produsului Naturastim, asigură menţinerea echilibrelor fiziologice fundamentale din organismele vii, în limitele optime cerute de metabolismul general.

Descoperiți mai multe (inclusiv testimoniale și tabelul cu afecțiuni în care este recomandată utilizarea Naturastim) pe: www.naturastim.com.

Încearcați produsele noastre

Formulă inovatoare, 100% naturală, pentru sănătate și vitalitate.

Comandați produse